Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
L’ANC presenta la iniciativa "Signa un Vot per la Independència"

Promou una nova via per exercir el dret a la lliure determinació dels pobles basat en el Dret Fonamental de Petició, reconegut en el dret internacional, català i espanyol; i que per tant l'Estat no pot impedir

17/05/2013 Política
L'encesa de l'estelada de Montblanc compta amb 2000 espelmes L'encesa de l'estelada de Montblanc compta amb 2000 espelmes

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) presentarà el proper dimecres la iniciativa "Signa un vot per la Independència" -emmarcada en la campanya ‘Eines per l’Estat’- amb la que pretén que els catalans demanin per escrit i de forma individual, utilitzant el Dret Fonamental de Petició, que el Parlament de Catalunya actuï decididament per convocar la consulta vinculant sobre la independència i que, en cas que aquesta no es pugui celebrar, declari unilateralment la independència del nostre país d’acord al Dret Internacional. El Dret de Petició esdevé una solució en cas que s’impedeixi una consulta democràtica ja que és inatacable jurídicament.

La presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, i els membres de la sectorial de juristes i d’economistes, Agustí Carles i Roger Fatjó, seran els encarregats de detallar la campanya a la roda de premsa que es durà a terme el dimecres 22 de maig a l’Auditori del CIEMEN a les 17:00 hores.

A més del projecte "Signa un vot per la Independència", la campanya "Eines per l’Estat" engloba també la iniciativa "De Catalunya al món", que té per objectiu difondre internacionalment els arguments pels quals els catalans volen que Catalunya esdevingui un estat independent.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid