Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sobirania fiscal
L'ANC inicia una campanya per fomentar la insubmissió fiscal

Aquest dijous se celebra un acte informatiu sobre la sobirania fiscal a Les Corts

11/04/2013 Economia

Informar i convèncer de la necessitat d’exercir la sobirania fiscal pagant els impostos a Catalunya. Aquest és l’objectiu de la campanya que ha iniciat l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) per tal d’ampliar el nombre d’entitats, empreses i persones que paguen l’IVA i l’IRPF a l’Agència Tributària Catalana. 

Tot i que posteriorment l’ATC transfereix el que recapta a l’Agencia Tributaria Española, l'ANC considera que el pagament dels impostos a Catalunya és "un acte de dignitat davant l’espoli fiscal i la manca d’inversions que es produeix a Catalunya" i, a la vegada, afirma que "mostra la voluntat dels catalans de poder recaptar i gestionar els propis recursos".

L’ANC creu, a més, que cal promoure la sobirania fiscal per tal d’"aplanar el camí davant d’un hipotètic escenari en què es faci un tancament de caixes". És per això que l’Assemblea ha iniciat una campanya informativa per tal de potenciar aquesta pràctica, explicant quins passos cal seguir en funció de l’impost i per què és necessària.

La campanya compta amb diversos actes pel territori (el proper dels quals es farà a Les Corts aquest dijous), ara que falten pocs dies per tal que els autònoms puguin pagar telemàticament el primer trimestre de l’IRPF; i un cop s’ha obert el període per entregar de la declaració de la renda.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid