Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Desnonaments
Nou suïcidi a Alacant a causa del desnonament d'un llogater

Un home ha aparegut penjat al carrer deu dies després de ser desnonat a Alacant. Tenia un deute d'un any de lloguer i no es trobava a l'habitatge el dia que la comissió judicial va canviar el pany

13/04/2013 Res-pública

Va aparèixer penjat a la matinada a Alacant, deu dies després d'haver estat desnonat per ordre judicial del pis de lloguer on vivia sol.

L'home estava penjat a les reixes del portal d'un immoble del carrer Pinós de la ciutat valenciana, a pocs metres de l'habitatge de la qual va ser desnonada, al carrer Doctor Buades.

A la porta de l'habitatge de lloguer del qual va ser desnonat encara hi havia un cartell manuscrit, datat el passat 2 d'abril, en el qual s'informa que "per ordre judicial s'ha procedit al canvi de pany" i s'indicava el nom de l'advocat de la propietària de la casa i el seu nombre de telèfon per recuperar les seves pertinences. L'escrit acaba signat pel Jutjat de Primera Instància número 5 d'Alacant. Es desconeixia on va estar vivint des que li van canviar el pany, però l'advocat dels propietaris va assenyalar ahir que "no va respondre al telèfon per recollir les seves pertinences.

Aquesta nova víctima per suïcidi dels desnonaments que estava separat i s'havia quedat a l'atur.  

Fa tan sols dos mesos es va produir un altre suïcidi semblant a Alacant, la d'un home de 46 anys que es va penjar el dia que havia de ser desnonat per no pagar cinc anys de lloguer.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid