Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Desnonaments
75 dies acampades davant el banc que els volia desnonar a Alacant

Gràcies a la pressió d'un grup de membres d'Stop Desnonaments una família magrebina ha aconseguit un lloguer de renda social i la condonació del deute que mantenien amb el banc.

20/02/2013 Drets i Llibertats

75 dies han estat acampats un nombrós grup de membres d'Stop Desnonaments Alacant a la seu de Caja Madrid, en front de l'edifici de la Diputació d'Alacant. El motiu d'aquesta presa del carrer ha estat la intenció de desnonar una família marroquina formada per un matrimoni i les seues tres filles, totes elles menors d'edat.

Lloguer Social

La insistència i la constància d'aquestes persones ha portat al banc finalment a desistir i a atorgar a la família una vivenda, propietat del banc, amb un lloguer de 150 euros al mes. A més, l'entitat bancària ha assegurat que no cobrarà el deute de la família, el qual ascendeix a 90.000 €. Malgrat açò, la mare de la família ha explicat que ella no vol canviar de barri ja que per a un immigrant a la ciutat, la integració no suposa arribar i poar, sinó un llarg procés de voluntat tant per part dels membres de la família com dels veïns i veïnes.

Humanitat

L'advocat de la família i els membres del col·lectiu han explicat que no deixaran que torne a passar que el risc segueix present i que en breu apareixeran nous casos. No descarten mamprendre accions similars si escau. Per últim, la mare ha explicat que aquesta situació ha segut corprenedora tant per a ella com per a les seues filles, per a les quals no tenia resposta cada vegada que li preguntaven perquè els volien furtar la casa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid