Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
Lax'n'Busto, Obrint Pas i Brams, caps de cartell al novè Concert de l'Estelada

El Belda i el conjunt Badabadoc, Cesk Freixas i Meritxell Gené completaran les 12 hores de música reivindicativa a Vilanova de Bellpuig el proper 21 d'abril

03/04/2012 Cultura
El Concert de l'Estelada fa setmanes que escalfa motors. Amb el cartell tancat de fa mesos, l'organització centra ara els esforços en la difusió d'un gran esdeveniment per tal de superar qualsevol record aconseguit els darrers anys en aquesta població del Pla d'Urgell. I és que dels sis grups que participen el 21 d'abril d'aquest 2012 al Concert de l'Estelada, no n'hi ha cap que no repeteixi. La combinació però és nova i permetrà que Vilanova de Bellpuig torni a oferir una jornada de música reivindicativa inigualable. 

Lax'n'Busto, Obrint Pas, Brams, El Belda i el Conjunt Badabadoc, Cesk Freixas i Meritxell Gené tenen el proper 21 d'abril un nou repte: superar qualsevol edició anterior del Concert de l'Estelada. Els ingredients hi són. Tots sis grups trepitjaran altra vegada, i per alguns ja en van tres o quatre, l'escenari del pavelló poliesportiu de Vilanova de Bellpuig. L'objectiu és oferir de nou, una jornada festiva i reinvidicativa que combinarà la música de cantautors joves com Meritxell Gené o Cesk Freixas, amb la de bandes ja veteranes com Lax'n'Busto, Obrint Pas i Brams, en una de les darreres ocasions per veure en directe El Belda i el conjunt Badabadoc. En total, són 6 actuacions que permetran a tot el públic assistent gaudir de 12 hores de música en català, en un dels esdeveniments culturals més multitudinaris de les terres de Lleida, i que un any més, desafia la crisi per unir grans bandes en un mateix concert.

Repetint el mateix format que les tres edicions anteiors, i amb l'ambició de seguir promocionant joves promeses del món de la música a Catalunya i més concretament de Lleida, Meritxell Gené serà l'encarregada d'inaugurar el concert. La seguirà dues de les formacions que més vegades han vingut a Vilanova de Bellpuig: Cesk Freixas, que presentarà alguns temes del seu nou disc, i El Belda i el Conjunt Badabadoc, que recentment ha anunciat la seva dissolució prevista pel mes de maig.

En la segona part del concert serà Lax'n'Busto qui encetarà les actuacions. La banda del Vendrell, que ja va actuar al Concert de l'Estelada el 2006,  portarà altra vegada el seu directe fresc precedint les dues bandes més reconegudes per les seves reinvidicacions: Obrint Pas i Brams. El grup valencià ja va ser a Vilanova en la primera edicó del concert, el 2005, quan tot just començava a despuntar dins el panorama musical català i aquest 2012 hi torna després de donar la notícia d'una possible 'aturada temporal' prevista pel 2014. Per la seva banda, Brams, que també va ser present en el primer concert de l'Estelada, i va repetir fa dos anys, en la gira de celebració dels 20 anys de la banda, torna per tercera vegada a Vilanova de Bellpuig per presentar els temes del seu darrer disc 'Oferta de diàleg'.
Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid