Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Concert de l'estelada
Betagarri portarà “llums de felicitat” a Vilanova de Bellpuig

Presenta el seu darrer disc per primera vegada a Catalunya

21/01/2013 Cultura
El darrer disc de Betagarri, "Zorion Argiak" ('llums de felicitat') serà presentat, per primera vegada a Catalunya, a Vilanova de Bellpuig El darrer disc de Betagarri, "Zorion Argiak" ('llums de felicitat') serà presentat, per primera vegada a Catalunya, a Vilanova de Bellpuig

El grup basc Betagarri actuarà, per tercera vegada, al Concert de l’Estelada. Enguany celebra el seu vintè aniversari, i retrà un homenatge a l’efemèride presentant a Vilanova de Bellpuig el seu darrer disc, Zorion Argiak (2012).

El treball, que serà presentat per primera vegada a Catalunya i que representa ja el seu desè disc, és un doble CD amb 23 cançons que s’agrupen sota un títol que vol dir ‘llums de felicitat’.

La seva música ska i reggae s’uneix a veus com les de Tonino Caratone, el Drogas, Iñigo Muguruza o Pirritx eta Porrotx, que han col·laborat en un disc ple “d’amics que s’han trobat pel camí”.

A hores d’ara ja hi ha 6 grups que han confirmat la seva assistència al concert del 6 d’abril: Pau Alabajos, Brams, la Troba Kung-fú, Xeic!, la Terrasseta de Preixens i Betagarri.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid