Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CONCERT DE L'ESTELADA
La Terrasseta de Preixens se suma al concert de Vilanova de Bellpuig

Amenitzaran la festa amb la seva rumba catalana animada i festiva que, segons els organitzadors, “engresca a ballar i atrapa qui els escolta”

14/01/2013 Cultura

La desena edició del Concert de l’Estelada pren embranzida, i és que el cartell ja comença a estar ple gràcies a la confirmació del cinquè grup: La Terrasseta de Preixens.

A finals del 2006, quatre amics de Tàrrega i d’Igualada van decidir formar el grup, però actualment ja en són vuit. Fan una rumba catalana molt animada i festiva que, segons els organitzadors, “engresca a ballar i atrapa qui els escolta”.

El seu primer disc, “El gran desgraciat” (2011) va comptar amb les col·laboracions de David de Ràbia Positiva, Carlitos de Naraina, Judit Robles, Aina Solé, el teclat de David Jounou i Nil Vilarrubias.

Amb La Terrasseta de Preixens i la seva enèrgica posada en escena, Vilanova de Bellpuig podrà gaudir d’una festa ben animada també per Pau Alabajos, la Troba Kung-Fú, Brams i Xeic!.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid