Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CONCERT DE L’ESTELADA
El “rock agrícola” de Xeic! a Vilanova de Bellpuig

El grup ebrenc se suma a Pau Alabajos, Brams i la Troba Kung-Fú

08/01/2013 Cultura

El grup ebrenc Xeic! ha confirmat la seva assistència al 10è Concert de l’Estelada, que se celebrarà el proper 6 d’abril al pavelló municipal de Vilanova de Bellpuig. D’aquesta manera, a Pau Alabajos, Brams i la Troba Kung-Fú se sumarà el “rock agrícola” i l’“ska rural” (així s’autodefineixen) de Xeic!.

D’ençà que es va formar el grup, a partir de l’expressió ebrenca que serveix per cridar l’atenció a algú, Xeic! ha escampat la seva “música de festa major amb un toc combatiu” per diferents escenaris dels Països Catalans.

Al llarg d’aquests 10 anys, el grup ha tret els discs Xeic! (2008), Birla (2009) i Sirga (2010); i la seva cançó “Futur en venda” ha format part d’una antologia dedicada al 10è aniversari de la Plataforma en Defensa de l’Ebre.

El quart treball d’aquest grup aferrat a la terra i als orígens sortirà a començaments d’aquest any i, acabat de sortir del forn, es podrà sentir a l’escenari lleidatà de Vilanova de Bellpuig.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid