Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La CUP porta al Ple el compromís de fer el Mapa Sanitari de Mataró

El mapa hauria d’establir les necessitats sanitàries preventives i assistencials, visualitzar la realitat existent en temes com les llistes d’espera, la relació amb el veïnatge.

31/01/2013 Política
Façana de l'Hospital de Mataró Façana de l'Hospital de Mataró

El govern municipal es va comprometre davant la Coordinadora per la defensa de la sanitat pública de Mataró Maresme a iniciar els tràmits per l’elaboració d’un Mapa Sanitari de Mataró. D'això ja fa més d'un any i el més calent és a l'aigüera. Per això la CUP porta al Ple de l'Ajuntament una moció amb el compromís de tirar endavant el Mapa Sanitari.

Així la CUP proposarà que  el govern municipal coordinat amb les estructures sanitàries pertinents de la Generalitat de Catalunya (consorci Sanitari, ICS...), inicii, amb la màxima celeritat, els treballs per a la realització del Mapa Sanitari de Mataró.

En aquesta línia, que l'Alcalde de Mataró, com a vicepresident del Consell Rector del Consorci Sanitari del Maresme, demani a l’òrgan competent, la incorporació de representants de la Coordinadora per la defensa de la sanitat pública Mataró en el Consell Rector del Consorci Sanitari del Maresme.

Representants del govern municipal formen part del Consell Rector del Consorci Sanitari de Maresme

Conscient que les competències en sanitat corresponen a la Generalitat, representants del govern municipal formen part del Consell Rector del Consorci Sanitari de Maresme.

És per això que la CUP cosidera, que des de les responsabilitats i competències polítiques, s’hauria d’obrir un espai a la participació ciutadana per tal de vetllar per la garantia d’un servei de sanitat pública i de qualitat.

Així, en converses entre la Coordinadora per la defensa de la sanitat pública de Mataró Maresme i el govern municipal, aquest darrer es va comprometre a iniciar els tràmits per l’elaboració d’un Mapa Sanitari de Mataró. Aquest mapa, hauria d’establir les necessitats sanitàries preventives i assistencials, visualitzar la realitat existent en temes com les llistes d’espera, la relació amb el veïnatge... Tot i que ha passat més d’un any, encara no se’n té cap informació, puntualitza la CUP

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid