Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PARTICIPACIÓ CIUTADANA
Les cartelleres electorals de Mataró es mantindran per a les entitats de la ciutat

Amb la mesura es posa fi, a més, a la incoherent ordenança de civisme, que multa les entitats que no disposen d’espais on penjar els cartells

25/10/2012 Política

L’Ajuntament de Mataró ha atès els precs de la CUP, que demanava que es mantinguessin les cartelleres electorals, de manera que les entitats sense ànim de lucre de la ciutat podran penjar els cartells que anunciïn les seves activitats.

Fins ara aquests espais eren d’ús exclusiu per als partits en campanya electoral. I, davant d’aquest canvi, la CUP vol aprofitar per “fer una crida a totes les entitats per tal d'establir criteris comuns per mantenir útils aquestes cartelleres”.

La formació també ha declarat la necessitat d’ampliar-les “per tal d'enfortir el teixit organitzatiu i participatiu de la ciutat”. Amb la mesura, es posa fi, a més, a la incoherent ordenança de civisme, que multa les entitats que no disposen d’espais on penjar els cartells.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid