Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La CUP demana explicacions per la suspensió de la festa popular de cap d'any a Mataró

La formació vol que es pugui fer festa el proper cap d'any

08/01/2013 Cultura

El Grup Municipal de la CUP fa una pregunta i un prec per ser contestats al Ple municipal del mes de gener de 2013 en relació a la suspensió de l la festa popular de cap d’any que s’havia celebrat durant els dos darrers anys a la ciutat de Mataró, tal com expliquen els organitzadors ’Operació Cap d’Any (OCA) al seu web.

Segons la formació independentista, la ciutat de Mataró pateix una mancança històrica en revetlles i festes populars durant les dates assenyalades. En aquesta línia, la CUP pensa que qualsevol iniciativa popular s’hauria de potenciar i facilitar per tal d’omplir una mancança que d’altra manera només cobriria un sector privat determinat, amb un model tancat, privatiu i no participatiu.

També recorda que l’OCA havia esdevingut una iniciativa autogestionada sense ànim de lucre i sense cap despesa municipal que suposava una oportunitat per cobrir una mancança evident de la ciutat. i considera que no s’ha valorat prou bé l’esforç i la oportunitat que suposa l’organització voluntària d’aquests esdeveniments.

Per la seva banda, els organitazdors de la festa atribueixen el fracàs a les dificultats i traves per part de l’Ajuntament, que a falta de 13 dies per a Cap d’Any ha desautoritzat la celebració d’aquest esdeveniment popular.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid