Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Simbologia
La CUP denuncia la retirada d'estelades de la via pública a Mataró

El consistori argumenta que la disposició de les banderes incompleix l'ordenança de publicitat

05/11/2012 Política

La CUP mostra el seu total suport als veïns del carrer Sant Ramon de Mataró. Els veïns han vist, amb sorpresa, com el passat dimarts 30 d’octubre vuit agents de la policia local i la brigada municipal arrencaven i s’enduien totes les banderes estelades que engalanaven el carrer.

Tot i presentar-se 130 signatures dels veïns del carrer mostrant el seu suport a la presència de les estelades i tot i haver demanat a l’Ajuntament temps suficient per recol·locar les banderes per no infringir cap normativa, s’han arrencat totes les estelades de manera unilateral sense el consentiment dels veïns.

El carrer sant Ramon s’ha sumat a l’acció espontània i popular que manté exposades les banderes catalanes i estelades per reafirmar la voluntat del poble català per avançar cap a la independència en aquest context històric tan difícil.

La CUP animem a la població a continuar la seva acció pacífica, però carregada de simbolisme, que consisteix en mantenir les estelades als balcons.

Incompliment de l'ordenança de publicitat

El servei de Manteniment de l'Ajuntament va retirar dimarts passat al migdia totes les senyeres, estelades i banderes europees que penjaven en un tram del carrer Sant Ramon. Treballadors de la brigada municipal, acompanyats de la policia local, van anat despenjant el conjunt de banderes que des de feia setmanes engal·lanaven el carrer gràcies a una iniciativa dels veïns del cèntric vial mataroní. El consistori ha argumentat que la manera com estaven disposades les banderes incomplia l'ordenança de publicitat, que entre altres qüestions regula la disposició de pancartes, banderes i banderoles a la via pública.


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid