Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
RETALLADES EN EDUCACIÓ
Tanquen una escola pública de Mataró

El centre Angeleta Ferrer havia de ser reformat des del tripartit, però l’aluminosi no espera

10/11/2012 Educació

L’escola Angeleta Ferrer de Mataró va haver de tancar-se dijous per aluminosi. L’edifici ja presentava diversos problemes estructurals i estava molt envellit, però dijous un informe va decretar-ne el tancament immediat per aluminosi.

Els estudiants han estat reallotjats al poliesportiu Eusebi Millan, i es pretén que dilluns puguin anar a l’escola Torre Llauder, que disposa de prou espai per acollir-los. L’aluminosi faria accelerar la construcció del nou equipament, però l’ajuntament no ha posat terminis.

La CUP de Mataró ha emès un comunicat en què denuncia la mala planificació, que ja s’arrossega des del tripartit, dels responsables d’educació i dels Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat. Ha expressat que el tancament d’una escola pública al centre de la ciutat és una molt mala notícia que se suma “al dèficit d’inversió existent i al fort impacte que estan tenint les retallades imposades pel govern de CiU”.

La CUP s’ha solidaritzat amb les famílies afectades, ha mostrat la seva voluntat col·laborativa i ha dit que “exigirem responsabilitats polítiques davant la incompetència dels governants i la ràpida resolució de la situació creada per les repercussions que suposarà per les famílies i també pels infants”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid