Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Peatges
Centenars de persones participen a les marxes contra el peatge del Túnel de Sóller

La plataforma Mallorca Lliure de Peatges ha fet una valoració molt positiva, havent-se aconseguit mobilitzar dues nombroses marxes

16/12/2012 Política
La marxa al Túnel des de Sóller La marxa al Túnel des de Sóller

Aquest matí, centenars de persones han secundat les dues marxes contra el peatge del Túnel de Sóller.

Des del costat de Sóller, més de 200 persones s'han manifestat amb una pancarta que resava “Mallorca Lliure de Peatges” i al so de la sirena, de xiulets i de nombrosos crits proferits com “volem un túnel lliure i gratuït”, “volem la subvenció”, “no volem pagar” o “els doblers”, en referència al deute de la subvenció del túnel. La marxa s'ha realitzat per la carretera, per a després iniciar un recorregut pels carrers de Sóller fins a arribar al davant de l'Ajuntament, on s'ha llegit un contundent i crític manifest.

Des del costat de Bunyola, i convocades per l'Aviv de Bunyola, més d'un centenar de persones han partit de la plaça del poble amb una pancarta que resava “Rescat del túnel ja” al so de les xeremies, anant per la carretera de Sóller, moment en el qual s'han format llargues retencions de cotxes, fins a arribar a l'estació de peatges del túnel, la qual han obstruït mentre es llegia el manifest.

La plataforma Mallorca Lliure de Peatges ha fet una valoració molt positiva, havent-se aconseguit mobilitzar dues nombroses marxes, mostrant així que les reivindicacions per la gratuïtat del túnel, per la subvenció i contra la repressió segueixen més vius que mai.

Valora
Vídeos
Si no vols peatge PITA!
Acció emmarcada dins de les accions prèvies convocant a les MARXES a peu CAP AL TÚNEL DE SÓLLER del proper diumenge 16 de desembre.

Membres de la plataforma Mallorca Lliure de Peatges han mostrat cartells a la carretera de Sóller amb el lema "Si no vols peatge PITA!", a la qual cosa han obtingut una bona resposta per part dels conductors.

Marxa contra el peatge del Túnel de Sóller
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid