Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
DEMOCRÀCIA PARTICIPATIVA
Demanen més transparència a l’Ajuntament de Sóller

La Llei Municipal i de Règim Local de les Illes estableix que s’ha de facilitar “la més àmplia informació sobre la seva activitat”

27/09/2012 Política

El Col·lectiu Albaïna va tramitar aquest dimecres una instància a l’Ajuntament de Sóller en què se sol·licitava una major transparència, tal com estableix l’article 116 de la Llei Municipal i de Règim Local de les Illes Balears, que diu que “les corporacions locals han de facilitar la més àmplia informació sobre la seva activitat i han de promoure la participació de tota la ciutadania en la vida local”.

Per tant, per començar a suplir “una de les principals mancances de l’Ajuntament de Sóller”, el col·lectiu demana que es publiqui al web de l’Ajuntament les actes del Ple municipal, l'ordre del dia de les sessions plenàries, i que es pengi una explicació detallada de les propostes i mocions dels grups polítics municipals.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid