Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Peatges
Xiulada contra el peatge del Túnel de Sóller

Demà es realitzaran dues marxes a peu fins al túnel de Sóller

15/12/2012 Política
L'acció s'ha dut aquest matí a l'entrada del túnel de Sóller L'acció s'ha dut aquest matí a l'entrada del túnel de Sóller

Aquest dissabte matí membres de la plataforma Mallorca Lliure de Peatges han realitzat una acció a la carretera de Sóller. Els activistes han mostrat grans cartells amb el lema “Si no vols peatge PITA!”, obtenint com a resposta una sonorosa pitada per part dels cotxes que s'hi acostaven, mostrant el seu suport a la reivindicació.

Aquesta acció és una altra acció prèvia a les Marxes a peu cap al Túnel de Sóller convocades per a demà diumenge. Una de les marxes sortirà de Bunyola a les 10:30h des de la Plaça fins a la boca sud del peatge del Túnel de Sóller.

De l'altra banda del túnel sortirà una marxa des de l'entrada de Sóller, de Can Repic, la qual la Delegació de Govern ha modificat el recorregut al·legant “perillositat de la via”, de manera que discorrerà pels carrers de Sóller fins al davant de l'Ajuntament.

Valora
Vídeos
Si no vols peatge PITA!
Acció emmarcada dins de les accions prèvies convocant a les MARXES a peu CAP AL TÚNEL DE SÓLLER del proper diumenge 16 de desembre.

Membres de la plataforma Mallorca Lliure de Peatges han mostrat cartells a la carretera de Sóller amb el lema "Si no vols peatge PITA!", a la qual cosa han obtingut una bona resposta per part dels conductors.

Marxa cap al túnel de Sóller
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid