Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Participació
La CUP demana que les cartelleres electorals de Mataró siguin per a les entintats

Quan acaben les eleccions es retiren les cartelleres, de manera que les entitats no tenen un espai que els pertocaria

05/10/2012 Política

Si les entitats de la ciutat de Mataró pengen algun cartell s’exposen a les sancions que regula l’Ordenança Municipal, que estableix que només es poden exhibir en unes cartelleres i plafons.

Tanmateix, aquests espais només apareixen quan vénen les eleccions i en campanya electoral estan destinats a la publicitat dels partits polítics. Això és així perquè quan acaben les eleccions l’Ajuntament retira les cartelleres, de manera que les entitats no tenen l'espai que els pertocaria i es fa una despesa innecessària de diners públics amb la instal·lació i desinstal·lació dels plafons.

En aquest context, la CUP creu que “deixar les entitats de Mataró sense espais públics per expressar-se és totalment contradictori amb la participació ciutadana que l’actual govern diu que està impulsant” i per això en el Ple Municipal d’octubre demanarà que aquestes cartelleres quedin instal·lades permanentment i que el consistori n’estudiï l’ampliació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid