Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Diada
Gairebé 300 persones es manifesten a Mataró

A l'acte institucional, el regidor de la CUP a l'Ajuntament de Mataró, Safont-tria, diu a CiU que deixi de fer la puta i la Ramoneta i aposti per la independència

12/09/2012 Política

Cap a 300 persones es van manifestar aquest 11 de Setembre a Mataró convocades per l’esquerra independentista darrera la pancarta signada per la CUP amb el lema: “Ni pacte fiscal Ni pacte social, independència, socialisme, Països Catalans". La marxa va finalitzar a la plaça de l’Ajuntament amb els parlaments de representants de la CUP, ARRAN i la COS.

A l'acte institucional de l'ofrena als lluitadors catalans, el regidor de la CUP a l'Ajuntament, Xavier Safont-tria va iniciar el parlament adreçant-se a l'alcalde, Joan Mora, per demanar-li que deixi de fer "la puta i la Ramoneta" i que aposti decididament per la idependència. Tot seguit va remarcar que la independència ens ha de servir per plantejar noves polítiques socials, econòmiques, territorials i de gènere.s més just i més lliure.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid