Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
EDUCACIÓ
Un institut de Mataró es nega a fer les proves de competències a l’ESO en protesta per les retallades

La CUP ha donat suport al gest perquè considera que “invertir en educació és una inversió a la qual no podem renunciar”

18/10/2012 Educació

El claustre de l’Institut Miquel Biada, de Mataró ha acordat no fer les proves de Competències Bàsiques dels alumnes de 3r d’ESO, tal com demana el Departament d’Ensenyament, en protesta per les retallades en educació.

L’IES ha pres aquesta decisió després de valorar les conseqüències de les noves retallades: massificació d’alumnes, no-substitució de baixes del professorat durant els primers 10 dies lectius, reducció del 50% en ajudes d’estudi, eliminació de subvencions a les AMPES, etc.

Davant d’aquest fet, la CUP de Mataró ha volgut donar suport a l’institut “ja que les contínues retallades en educació afecten i molt a la qualitat i de ben segur que ens conduiran a augmentar la fractura social, donada la situació de crisi que viuen els sectors més marginals de la societat”.

A més, l'organització ha recordat que aquestes proves no afecten l’expedient dels alumnes, sinó que només serveixen a l’Administració per conèixer-ne el nivell, i ha conclòs que “invertir en educació és una inversió a la qual no podem renunciar donat que és el valor fonamental de la societat del futur”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid