Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vaga general
Creen un comitè local de vaga a Badalona per al 14-N

El 9 de novembre declararan davant del jutge 3 dels 9 detinguts durant la vaga del 29-M

01/11/2012 Laboral

Badalona compta amb un comitè local de suport a la vaga general del 14 de novembre per tal de reforçar i impulsar l'èxit de la convocatòria.

Diverses entitats, col·lectius, partits i sindicats han constituït aquest nou òrgan per "sensibilitzar, conscienciar i mobilitzar la gent de Badalona per tal que s'afegeixin activament el proper 14 de novembre".

Declaren 3 detinguts de la vaga del 29-M

Una de les primeres activitats del comitè ha estat convocar una concentració de suport a tres dels nou vaguistes badalonins detinguts en el marc de la vaga general del 29 de març. La concentració tindrà lloc el proper 9 de novembre a les 10h davant dels Jutjats de Badalona.

La passada vaga general va aconseguir paralitzar la producció en els principals centres de treball de Badalona i es va visualitzar una resposta popular molt activa de les classes populars de la ciutat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid