Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
La CUP celebra assemblees obertes per explicar per què es presenta a les eleccions

La formació va organitzar assemblees obertes per debatre la participació a les eleccions i ara en realitza per crear comitès de campanya i grups de suport

25/10/2012 Política

Màxima participació i màxima transparència. La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) està celebrant aquests dies un conjunt d'assemblees obertes per tot el territori per tal d'exposar la decisió de presentar-se a les eleccions al Parlament de Catalunya i recollir suports de cara a la campanya electoral.

La CUP ja va organitzar assemblees obertes per debatre si concórrer o no als comicis i ara, un cop ratificada la decisió en una Assemblea Nacional extraordinària, en torna a realitzar per explicar-se.

Es tracta d'assemblees obertes a tots els veïns i moviments populars del territori per tal de crear comitès de campanya i grups de suport de cara a la campanya electoral, com el es va crear a les Terres de l'Ebre dimarts en una reunó al Centre Social Lo Maset de Deltebre.

Les assemblees obertes s'han anat celebrant entre la setmana passada i aquesta setmana. Se n'han celebrat i celebraran a Barcelona, Girona, Berguedà, Navàs, Penedès, Camp, Tarragona, Martorell, Vallès Occidental, Osona, Vilanova i la Geltrú, Sitges, Blanes, al Barcelonès Nord, Alt Maresme, Berguedà, Solsona, Cerdanyola del Vallès, Banyoles, Vilassar de Mar, La Bisbal, Valls, Santa Perpètua de Mogoda, i també a Marçà, l'Arboç, Mataró, Calafell... Tot plegat es pot consultar en aquest recull d'assemblees obertes de la CUP.

"Volem donar veu a la ciutadania perquè es faci seva la candidatura"

Tal com ha explicat el regidor de Reus, David Vidal, "volem donar la veu a la ciutadania perquè es faci seva la candidatura, i entre tots i totes, fem possible la nostra presència al Parlament”.

Segons ell, la tasca que la formació està duent a terme des dels ajuntaments i des del carrer "és la nostra millor carta de presentació perquè la gent sàpiga que el projecte de la CUP esdevé l’alternativa necessària davant de la situació política i econòmica actual”.

Vidal ha recalcat que les assemblees són obertes a tota la ciutadania, “ja sigui a gent que només vol conèixer el nostre projecte o a gent que té ganes de fer un pas endavant i ferm per col·laborar amb el projecte de la unitat popular”.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  7. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  8. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid