Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
La CUP celebra assemblees obertes per explicar per què es presenta a les eleccions

La formació va organitzar assemblees obertes per debatre la participació a les eleccions i ara en realitza per crear comitès de campanya i grups de suport

25/10/2012 Política

Màxima participació i màxima transparència. La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) està celebrant aquests dies un conjunt d'assemblees obertes per tot el territori per tal d'exposar la decisió de presentar-se a les eleccions al Parlament de Catalunya i recollir suports de cara a la campanya electoral.

La CUP ja va organitzar assemblees obertes per debatre si concórrer o no als comicis i ara, un cop ratificada la decisió en una Assemblea Nacional extraordinària, en torna a realitzar per explicar-se.

Es tracta d'assemblees obertes a tots els veïns i moviments populars del territori per tal de crear comitès de campanya i grups de suport de cara a la campanya electoral, com el es va crear a les Terres de l'Ebre dimarts en una reunó al Centre Social Lo Maset de Deltebre.

Les assemblees obertes s'han anat celebrant entre la setmana passada i aquesta setmana. Se n'han celebrat i celebraran a Barcelona, Girona, Berguedà, Navàs, Penedès, Camp, Tarragona, Martorell, Vallès Occidental, Osona, Vilanova i la Geltrú, Sitges, Blanes, al Barcelonès Nord, Alt Maresme, Berguedà, Solsona, Cerdanyola del Vallès, Banyoles, Vilassar de Mar, La Bisbal, Valls, Santa Perpètua de Mogoda, i també a Marçà, l'Arboç, Mataró, Calafell... Tot plegat es pot consultar en aquest recull d'assemblees obertes de la CUP.

"Volem donar veu a la ciutadania perquè es faci seva la candidatura"

Tal com ha explicat el regidor de Reus, David Vidal, "volem donar la veu a la ciutadania perquè es faci seva la candidatura, i entre tots i totes, fem possible la nostra presència al Parlament”.

Segons ell, la tasca que la formació està duent a terme des dels ajuntaments i des del carrer "és la nostra millor carta de presentació perquè la gent sàpiga que el projecte de la CUP esdevé l’alternativa necessària davant de la situació política i econòmica actual”.

Vidal ha recalcat que les assemblees són obertes a tota la ciutadania, “ja sigui a gent que només vol conèixer el nostre projecte o a gent que té ganes de fer un pas endavant i ferm per col·laborar amb el projecte de la unitat popular”.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid