Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
La CUP presenta la llista electoral de la demarcació de Tarragona

Encapçalen la llista Jordi Martí (Tarragona), David Vidal (Reus), Aida Garcia (Valls), Ivan Montejo (Calafell) i Roser Vernet (Priorat)

18/10/2012 Política

La CUP ha presentat aquest dijous la llista electoral de la circumscripció de Tarragona, "una llista oberta i permeable" que incorpora representants de diverses organitzacions i comarques.

En roda de premsa des de la Plaça de l'Escorxador de Tarragona, el candidat, Jordi Martí Font, ha remarcat que la candidatura de la CUP-Alternativa d'Esquerres "és un projecte col·lectiu on les cares que van al davant no tenen cap més importància i on el que compta és el treball local de les organitzacions de l'Esquerra Independentista, anticapitalistes i els moviments populars que lluiten cada dia fent front al capitalisme salvatge”.

La llista electoral la formen set militants de la CUP i onze persones provinents d'altres organitzacions i moviments socials, més deu suplents. L'encapçalen Jordi Martí (Tarragona), David Vidal (Reus), Aida Garcia (Valls), Ivan Montejo (Calafell), Roser Vernet (Priorat) i la tanca l'històric independentista reusenc Isidre Fonts.

Aquest dijous s'ha convocat una Assemblea General de l'Esquerra Independentista del Camp, on hi participaran una vintena d'assemblees de diferents organitzacions. A la trobada s'analitzaran els acords de l'Assemblea Nacional de la CUP, s'aprovarà un model de campanya i també es definirà com s'organitzarà el moviment quan obtingui representació parlamentària.

També es convocaran assemblees obertes locals en diversos municipis, com per exemple a Valls el dimarts 23 a dos quarts de vuit del vespre al Casal Popular La Turba (C/Nou 12). Aquest dimarts passat se'n va fer una a Tortosa, on diverses organitzacions de l'Esquerra Independentista i altres àmbits van constituir una comissió de campanya de les Terres de l'Ebre.

5 primers membres de la llista

1. Jordi Martí Font
De Marçà, el Priorat, 43 anys, viu a Tarragona i treballa a Reus. Filòleg i periodista, professor de Llengua i Literatura Catalanes, anarcosindicalista, membre de diversos casals, ateneus i col·lectius independentistes i llibertaris del Camp, autor de llibres d'assaig periodístic i poesia, és cantant i guitarra del grup Llunàtics. Publica els seus articles en més d'una desena de mitjans digitals i de paper i ha publicat en més de cent capçaleres de premsa,. Manté el bloc Prendre la paraula.

2. David Vidal
Nascut a Reus el 31 de desembre de 1980. Va estudiar EGB a l'antic col·legi públic Teresa Miquel i Pàmies de Reus.Va cursar 1r i 2on de BUP a l'IES Gaudí i Formació professional a l'IES d'Hortiultura i Jardineria de Reus. Jardiner de professió, està vinculat a diferents moviments i organitzacions culturals, sindicals i socials de la ciutat de Reus. Milita a la CUP des de l'any 2007. I des de 2011 és regidor de la CUP a Reus. I és una de les cares visibles en l’àmbit de la lluita contra la corrupció en l’àmbit sanitàri.

3. Aida Gardia
De Valls, l'Alt Camp, 32 anys. Llicenciada en Ciències Ambientals i mestra de primària. Treballa de formadora i educadora ambiental. Va ser regidora de la Candidatura d'Unitat Popular a l'Ajuntament de Valls de 2003 a 2007. Comença la seva militància a l'Esquerra Independentista al Casal Popular La Turba de Valls, d'on forma part des dels seus inicis, fa 15 anys. Col·labora com a tertuliana en el programa d'actualitat política i social la Tertúlia de Radio Valls.

4. Ivan Montejo
De Calafell, Baix Penedès, 27 anys, politòleg. Actualment es dedica a la investigació en temes de protecció social i a la dependència. És militant d’En Lluita i de l’Ateneu Popular de Calafell. Ha estat membre de diversos col·lectius estudiantils, juvenils i de defensa del territori.

5. Roser Vernet
Vaig nèixer fa 56 anys. Sóc del Priorat on visc i on treballo. He estat militant de moviments independentists durant anys i ara dedico la meua activitat a treballar en moviments arrelats al territori en tot allò que fa refèrencia a polítiques depredadores i generadores de desequilibris socials i territorials. Entenc la defensa del territori com una parcel·la de la lluita, que ara cal fer i en la qual em sento més implicada. Entenc el territori com un tot, una espai físic i humà. En aquest mateix sentit i amb les mateixes bases, treballo per la dinamització cultural estretament lligada i activament implicada en aquesta idea de territori.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid