Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
25-N
La CUP presenta la llista electoral de la demarcació de Tarragona

Encapçalen la llista Jordi Martí (Tarragona), David Vidal (Reus), Aida Garcia (Valls), Ivan Montejo (Calafell) i Roser Vernet (Priorat)

18/10/2012 Política

La CUP ha presentat aquest dijous la llista electoral de la circumscripció de Tarragona, "una llista oberta i permeable" que incorpora representants de diverses organitzacions i comarques.

En roda de premsa des de la Plaça de l'Escorxador de Tarragona, el candidat, Jordi Martí Font, ha remarcat que la candidatura de la CUP-Alternativa d'Esquerres "és un projecte col·lectiu on les cares que van al davant no tenen cap més importància i on el que compta és el treball local de les organitzacions de l'Esquerra Independentista, anticapitalistes i els moviments populars que lluiten cada dia fent front al capitalisme salvatge”.

La llista electoral la formen set militants de la CUP i onze persones provinents d'altres organitzacions i moviments socials, més deu suplents. L'encapçalen Jordi Martí (Tarragona), David Vidal (Reus), Aida Garcia (Valls), Ivan Montejo (Calafell), Roser Vernet (Priorat) i la tanca l'històric independentista reusenc Isidre Fonts.

Aquest dijous s'ha convocat una Assemblea General de l'Esquerra Independentista del Camp, on hi participaran una vintena d'assemblees de diferents organitzacions. A la trobada s'analitzaran els acords de l'Assemblea Nacional de la CUP, s'aprovarà un model de campanya i també es definirà com s'organitzarà el moviment quan obtingui representació parlamentària.

També es convocaran assemblees obertes locals en diversos municipis, com per exemple a Valls el dimarts 23 a dos quarts de vuit del vespre al Casal Popular La Turba (C/Nou 12). Aquest dimarts passat se'n va fer una a Tortosa, on diverses organitzacions de l'Esquerra Independentista i altres àmbits van constituir una comissió de campanya de les Terres de l'Ebre.

5 primers membres de la llista

1. Jordi Martí Font
De Marçà, el Priorat, 43 anys, viu a Tarragona i treballa a Reus. Filòleg i periodista, professor de Llengua i Literatura Catalanes, anarcosindicalista, membre de diversos casals, ateneus i col·lectius independentistes i llibertaris del Camp, autor de llibres d'assaig periodístic i poesia, és cantant i guitarra del grup Llunàtics. Publica els seus articles en més d'una desena de mitjans digitals i de paper i ha publicat en més de cent capçaleres de premsa,. Manté el bloc Prendre la paraula.

2. David Vidal
Nascut a Reus el 31 de desembre de 1980. Va estudiar EGB a l'antic col·legi públic Teresa Miquel i Pàmies de Reus.Va cursar 1r i 2on de BUP a l'IES Gaudí i Formació professional a l'IES d'Hortiultura i Jardineria de Reus. Jardiner de professió, està vinculat a diferents moviments i organitzacions culturals, sindicals i socials de la ciutat de Reus. Milita a la CUP des de l'any 2007. I des de 2011 és regidor de la CUP a Reus. I és una de les cares visibles en l’àmbit de la lluita contra la corrupció en l’àmbit sanitàri.

3. Aida Gardia
De Valls, l'Alt Camp, 32 anys. Llicenciada en Ciències Ambientals i mestra de primària. Treballa de formadora i educadora ambiental. Va ser regidora de la Candidatura d'Unitat Popular a l'Ajuntament de Valls de 2003 a 2007. Comença la seva militància a l'Esquerra Independentista al Casal Popular La Turba de Valls, d'on forma part des dels seus inicis, fa 15 anys. Col·labora com a tertuliana en el programa d'actualitat política i social la Tertúlia de Radio Valls.

4. Ivan Montejo
De Calafell, Baix Penedès, 27 anys, politòleg. Actualment es dedica a la investigació en temes de protecció social i a la dependència. És militant d’En Lluita i de l’Ateneu Popular de Calafell. Ha estat membre de diversos col·lectius estudiantils, juvenils i de defensa del territori.

5. Roser Vernet
Vaig nèixer fa 56 anys. Sóc del Priorat on visc i on treballo. He estat militant de moviments independentists durant anys i ara dedico la meua activitat a treballar en moviments arrelats al territori en tot allò que fa refèrencia a polítiques depredadores i generadores de desequilibris socials i territorials. Entenc la defensa del territori com una parcel·la de la lluita, que ara cal fer i en la qual em sento més implicada. Entenc el territori com un tot, una espai físic i humà. En aquest mateix sentit i amb les mateixes bases, treballo per la dinamització cultural estretament lligada i activament implicada en aquesta idea de territori.

Valora
Rànquings
  1. El fonamentalisme d’estat o la religió de les porres, la propaganda i la impunitat criminal
  2. Jordi Puig denuncia que per sobre de "la meva la salut" defensen "la seva llengua"
  3. La xarxa europea FUEN tria Altafulla per acollir la trobada del grup de treball Non-Kin State, de nacions i minories sense estat
  4. Un llistat complet dels 53.000 socis que tenia l’ANC el 2017 en mans dels Mossos i la Policia espanyola
  5. La Intersindical es concentra davant dels establiments de Veritas
  6. Decidim i València és Refugi manifesten la seva repulsa absoluta davant qualsevol acte racista
  7. L'esperit de les llistes de país
  8. Un ebrenc a judici per les protestes contra la sentència del Procés
  9. Poble Lliure: "A Catalunya cal articular un Front popular, republicà i antifeixista per la Independència"
  10. Joaquim Casamitjana, de l’independentisme a la resistència antinazi
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid