Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mobilització popular
"Jubilats per Mallorca" inicia la 3a marxa de "Camins contra mentides"

Dues columnes surten avui des de la Real, una d'elles finalitzarà a Inca i l'altre, ho farà a Sóller

15/10/2012 Política
Jubilats per Mallorca arriben a Son Servera en la seva ruta "Camins  contra mentides" Jubilats per Mallorca arriben a Son Servera en la seva ruta "Camins contra mentides"

Aquest matí, "Jubilats per Mallorca" ha iniciat la tercera marxa "Camins sense mentides" des de la Real amb una cercavila que ha finalitzat amb una roda de premsa, on han informat  sobre les caracterítiques d’aquesta tercera ruta i que aquesta vegada seran dues, les columnes de jubilats que partiran des de La Real, una que finalitzarà a Inca i l’altra que ho farà a Sóller.

Els pobles i barriades de Palma i nuclis de població diversos que visitarà una de les columnes seran Establiments; Esporles; Puigpunyent; Galilea; Es Capdellà; Calvià; Palmanova; Magaluf; Son Ferrer; El Toro; Santa Ponça; Peguera; Camp de Mar; Port d’Andratx; S’Arracó; Andratx; Estallencs; Banyalbufar; Valldemossa; Deia i Sóller, que serà on acabarà dia 21 d’octubre. L’altra columna també partirà de La Real i passarà per Son Sardina; S’Indioteria; Son Cladera; El Vivero; Pont d’Inca; Pla de Na Tesa; Son Ferriol; S’Hostalot; Sa Cabaneta; Pòrtol; Santa Maria; Palmanyola; Bunyola; Orient; Alaró; Consell; Binissalem; Lloseta; Mancor i Inca que serà on acabarà dia 20 d’octubre.

Polèmica sobre els documets d'altres entitats

Als documents que s’han repartit fins ara entre la població que els jubilats han trobat pels diferents municipis que han visitat, l’autoria dels quals correspon al Grup Balear d'Ornitologia i defensa de la Naturalesa (GOB), al sindicat STEI, la Fundació S’Olivar o redactats per membres de Jubilats per Mallorca, s’hi ha d’afegir aquest pic una publicació elaborada per l’Obra Cultural Balear, el coordinador de la qual, en Tomeu Martí, s’afegirà com a integrant d’una de les columnes. La nova publicació que es repartirà fa esment a l’espoli fiscal que pateixen les illes Balears, i a les repercussions negatives que per a l’economia illenca representa, i a l’atac a la llengua pròpia que representa la modificació de la Llei de Funció Pública que es va aprovar al Parlament el passat més de juliol.

A la roda de premsa representants d'aquestes entitat i altres han donat suport públic a la marxa “Camins contra Mentides”. Per això, Jubilats per Mallorca ha manifestat que els expedients sancionadors que inspectors de l’àrea de Medi Ambient de l’ajuntament de Palma, varen incoar per la feina divulgadora que representants de l'entitat varen fer en el decurs de la segona ruta, "no representi cap obstacle per al normal desenvolupament d’una acció, ni cap pretext per obstaculitzar la llibertat d’expressio".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid