Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
enllaçats per la llengua
Una trentena de grups oferirà un concert per la llengua el 6 de juliol a Palma

Músics i entitats presenten la iniciativa "Enllaçats per la música" per denunciar la política lingüística del govern balear

30/06/2012 Cultura
Un col·lectiu de persones i músics han organitzat el concert “Enllaçats per la música” en defensa de la llengua pròpia. L’acte tindrà lloc el divendres 6 de juliol a partir de les 17.00 hores a la plaça de Cort de Palma i hi participaran de manera altruista una trentena de grups mallorquins amb actuacions i lectures en defensa de la llengua.

La iniciativa, que té el suport de Músics per la Llengua, Joves de Mallorca per la Llengua, OCB i STEI-intersindical, neix d’Antònia Lladonet, qui en veure l’èxit de les campanyes d’Enllaçats per la Llengua i Enllaçats per la Paraula va pensar que “una manera de reivindicar era a través de la música”.

En l’acte de presentació del concert, Lluís Segura (STEI-i) ha volgut emmarcar aquesta iniciativa dins de les nombroses mobilitzacions, sorgides des d’àmbits ben diversos, per un denominador comú: la llengua. També ha recordat que l’única consulta real, feta en l’àmbit de l’ensenyament, ha demostrat que el 90% dels pares demana l’escolarització dels fills en català, clara mostra de rebuig al model descohesionador del govern de Bauzá.

Alguns dels grups que hi tocaran són Al-Mayurqa, Anegats, Cap Pela, Cucorba, Du Temps, Eima, Eskasos, Joan Miquel Riera, L'équilibriste, Lluci Villalonga, Miquel Brunet i Maria Cardona, Muntaner Duo, No tots els àngels tenen ales, Nua, Ocults , Oprimits, Pere Janer, Rebentat de Casalla, Sonadors dels Vuit Vents, Suasi, Tiu, Tomeu Quetgles, Torrat i Bullit, Trencaclosques, etc.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid