Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
Palma i Marratxí es deperten enllaçats pel català

Una gran acció conjunta entre Maulets i el SEPC en suport a la campanya "Tenim la paraula: a Mallorca en català!", que impulsa Endavant-OSAN.

11/06/2012 Llengua

Palma i Marratxí es van despertar abans d'ahir plena de llaços quadribarrats en defensa del català. Els flocs, de petites dimensions, foren penjats en diferents zones d'aquestes dues poblacionsde Mallorca.

Militants de l'assemblea de Palma de Maulets, i dels diferents nuclis del SEPC a Palma i Marratxí van realitzar aquesta acció que tenia com a objectiu omplir els principals carrers amb diferent simbologia de la campanya a favor de la llengua. Concretament prop de mig miler de petits llaços, cartells amb aquest mateix logotip, cartells en defensa de l'ensenyament en català i cartells de l'esmentada campanya impulsada per Endavant.

La distribució de tot aquest material ha arribat a diferents barris de Palma: el casc antic i els seus principals carrers, Camp Redó, les zones de Blanquerna i el Parc de les Estacions, etc. Així com a importants carrers com les Avingudes i el carrer d'Aragó.

En el comunicat on expliquen l'acció, les dues organitzacions remarquen que "malgrat la repressió que cau sobre el moviment en defensa del català: detinguts a Bunyola, multes per la concentració als Premis Ramón Llull, multes a Pollença, etc, el jovent demostram que amb aquest nou impuls de la campanya la lluita continuarà. Les seves detencions i amenaces no evitaran la constant acció i mobilització pel futur de la nostra llengua"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid