Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ens enllacem pel català
09/04/2012 El Davantal
En defensa de la nostra llengua i en resposta als atacs de la Conselleria d’Educació, retirant els llaços de les façanes dels instituts i en solidaritat amb la vaga de fam que estan duent a terme els membres de Jubilats per Mallorca.

I volem fer una crida a estendre aquesta iniciativa sorgida des dels instituts de les Illes arreu de la nació, amb l'ojectiu de mantenir viva la flama per la llengua, un signe d'identitat que ens unifica com a país, més enllà de les fronteres interiors i estatals.

Fem servir les nostres pàgines webs, els blocs, les xarxes socials per solidaritzar-nos amb la lluita dels nostres campanys de les Illes i ens ellacem amb ells pel català. Com deien els membres de Jubilats per Mallorca és una qüestió de dignitat.

A twitter podem utilitzar aquests etiquetes: #enllaçatspelcatalà i #sompaïsoscatalans.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid