Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
29-M
La manifestació anticapitalista culmina la vaga a Palma

Palma va acollir ahir dues manifestacions: la dels sindicats majoritaris i la dels anticapitalistes

30/03/2012 Laboral
Milers de persones van omplir ahir Palma de reivindicació. La manifestació convocada per CCOO, UGT, STEI-i i USO -que va comptar amb 60.000 persones, segons l'organització- va recórrer el centre de Palma des de la Plaça d'Espanya rere la pancarta de rebuig de la reforma laboral "Vaga general, volen acabar amb tot, amb els drets laborals i socials". Segons explica el Diari de Balears, a la manifestació, amb cassolada i batucada incloses, es van sentir crits com "contra la reforma, folga general", "si som el futur, per què ens donen per cul" o "parem els retalls, lluitem pel nostre futur". Una altra de les pancartes deia: "La patronal ordena, el Govern imposa, la joventut respon".

D'altra banda, la marxa anticapitalista, formada pel Bloc Unitari Anticapitalista, la CGT i la CNT, i que va comptar amb uns 8.000 assistents segons les organitzacions, va recórrer alguns dels carrers més cèntrics de Ciutat, com ara Sant Miquel, Plaça de Cort i Conquistador. La marxa va estar animada en tot moment amb càntics combatius i enèrgics i de clares consignes anticapitalistes. La protesta es va celebrar sense incidents tot i les càrregues policials i les detencions que hi va haver al migdia quan el piquet unitari anticapitalista duia a terme algunes accions.

Les dues manifestacions anaven en direcció contrària i es van topar al centre de Palma. Les dues direccions escenificaven, pels anticapitalistes, el fet de "tombar la reforma" o "negociar la reforma".
Valora
Rànquings
  1. De què parlem quan parlem de moviment independentista
  2. Una raó d'Estat per una Catalunya independent: les claus i els actors que van gestionar la treva d'ETA a Catalunya
  3. "Tothom s’hi ha arromangat, però això no ha de tapar la irresponsabilitat en la gestió per part dels responsables polítics"
  4. "A Súmate hi som per les nostres mares, que tot i venir de lluny, ens han ensenyat a estimar Catalunya..."
  5. Pedro Sánchez visita Amer (el poble natal de Carles Puigdemont)
  6. La ressuada temptació de la jaqueta reversible
  7. Condemnat a 1 any i mig de presó el primer detingut als talls de la Meridiana
  8. Encara no som conscients del Clam de Llibertat arreu: #400talls #MeridianaResiseix… 1255 dies @E_Gallinat (Eixample)...
  9. Independència. Ruptura i República
  10. Història de l’esquerra independentista: la història a mig fer
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid