Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Drets laborals
El Congrés convalida la reforma laboral

CiU hi vota a favor perquè Rajoy s'ha compromès a respectar les competències autonòmiques

08/03/2012 Laboral
El Congrés dels Diputats han convalidat el decret llei sobre la reforma laboral per 197 vots a favor i 142 en contra. Hi han votat a favor els diputats del PP, CiU i Unió del Poble Navarrès (UPN). La resta de partits hi ha votat en contra.

Finalment CiU ha votat a favor de la reforma laboral perquè el govern espanyol s'ha compromès a respectar les competències autonòmiques en les polítiques actives d'ocupació. CiU ja va votar a favor del primer pla d'ajust de l'executiu espanyol però va votar en contra en el debat d'investidura del president Mariano Rajoy. Els diputats convergents es van abstenir en la convalidació de la reforma financera.

El decret es tramitarà com a projecte de llei, de manera que es podran introduir esmenes al text. Això permetria a CiU incorporar una esmena per garantir que la reforma laboral respecta les competències autonòmiques en polítiques actives d'ocupació, tal com ha accedit el govern espanyol.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid