Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
TMB
Tallen els laterals de la Ronda a Barcelona per salvar el servei de bus

Demanen que es mantingui el servei del bus 112 els festius.

05/02/2012 Drets i Llibertats

Una quarantena de veïns del barri de Sant Genís dels Agudells al districte d'Horta-Guinardó de Barcelona han tallat els laterals de la ronda de Dalt en tots dos sentits de la marxa a la confluència amb l'avinguda del Jordà durant aproximadament tres quarts d'hora. S'han manifestat per demanar que es mantingui el servei del bus de barri 112 els festius.

TMB vol retirar aquesta línia els diumenges i festius per racionalitzar el cost del servei. Els veïns, però, asseguren que al barri hi viu molta gent gran, que no s’ha tingut en compte l’orografia de la zona i que no tenen altres alternatives de transport públic, segons informa BTV

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid