Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"Es traspassa al sector privat una gestió eficaç de TMB"

TRANSPORT · "És saludable que es vulgui restringir l'ús del cotxe però no en una de les principals artèries de la ciutat" ARBRAT · "Tallar un terç dels arbres de la Diagonal és equivalent a tallar tots els arbres de la Ciutadella" CONTESTACIÓ · "Avui les veus crítiques són considerades antisistema"

L'arquitecta Ada Llorens creu que no cal reformar la Diagonal i que l'interès de l'Ajuntament de fer-hi passar el tramvia implicarà la privatització del transport públic perquè es transvasarà l'usuari del bus al tramvia, gestionat per una empresa privada.

17/05/2010 23:26 Hemeroteca
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid