Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
La 9a Assemblea de Gent de Gramenet valora molt postivament la tasca a l'Ajuntament

Al voltant de 60 persones van participar el dissabte passat al llarg del matí a la 9a Assemblea de Gent de Gramenet que va tenir lloc disabte passat a la Biblioteca de Can Peixauet.

17/01/2012 Política

Les conclusions principals dels diferents debats que van sorgir a la 9a Assemblea de Gent de Gramenet van ser la valoració molt positiva de la feina feta a l'Ajuntament, però també l'autocrítica per a millorar la difusió i fer arribar de l'organització a la ciutadania. També es va creure important remarcar que cal intensificar els mecanismes de presa de decisions col·lectives.

En aquest mateix sentit es va proposar potenciar, per una banda, la web, fer convocatòries als diferents barris de la ciutat per fer difusió de la nostra feina i dotar-nos d'eines de participació ciutadana per a què la gent pugui participar i decidir sobre els temes que més els afecten.

En quant a la proposta de finançament de projectes d'entitats i col·lectius de la ciutat es va decidir destinar com a mínim el 20% dels nostres ingressos, amb el criteri de donar prioritat als projectes d'urgència social. Per començar a definir més criteris farem una trobada amb totes les entitats que hi vulguin participar i debatrem quins podrien ser els projectes més adients per a destinar aquests diners.

El debat ha estat qualificat de molt intens, enriquidor i qualitativament molt alt en base dels diferents documents que es van confeccionar prèviament.

Finalment es va formar la nova taula amb 3 noves incorporacions.

L'Assemblea
va comptar amb la presènciade representants d'entitats ciutadanes així com de veïns i veïnes de Santa Coloma que encuriosits s'hi van apropar per conèixer la nostra tasca. També hi van participar membres d'altres candidatures municipalistes: l'Albert en representació de les CAV, l'Isidro de la PAC de Dosrius, el Francesc i en Roger de la CUP de Badalona, i el José Manuel de Democràcia 3.0 de Sant Andreu de la Barca.

Des d'aquí podeu accedir al balanç econòmic de juliol a desembre de l'organització.

Valora
Per saber-ne més
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid