Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sector públic
El Govern retalla el sou dels funcionaris sense avisar

"Amb aquest nou engany continua menyspreant el valor del nostre treball", denuncien els sindicats

21/12/2011 Drets i Llibertats
Els treballadors públics han patit aquest dimecres una agressió sense precedents. Se'ls ha pagat la nòmina del mes de desembre però, a més d’aplicar-hi el descompte d’IRPF corresponent, hi ha aplicat l’IRPF de la paga extraordinària de Nadal que tal com ja va anunciar no se'ls abonarà aquest mes de desembre. En aquest sentit, el Govern ha descomptat l'IRPF corresponent al 100% d'una paga extraordinària inexistent.

USTEC-STEs, CCOO, ASPEPC-SPS, FTE-UGT i CGT han denunciat "aquest nou engany amb què continua menyspreant el valor del nostre treball". Els sindicats consideren "absolutament inacceptable" que se’ls descompti l’IRPF sense que se'ls hagin pagat els diners que els corresponen, amb la incertesa de no saber quan i com els seran els abonaran.

Per tot plegat, fan una crida a mostrar el rebuig i la indignació provocats pel que veuen com "una nova ensarronada" als centres de treball aquest dijous amb concentracions de protesta o fent sonar sirenes o xiulets sota el lema "El Govern ens roba".

Nadales en temps de retallades

“FUM, FUM, FUM”

Atureu les retallades, zag, zag, zag.
Atureu les retallades, zag, zag, zag.
Ens volen privatitzar,
començant per retallar.
A nosaltres no ens ho “colen”,
volem sanitat i escoles, Més, Més, Més.

“LOS PECES EN EL RIO”


Mentre en Mas es pentina,
i es contempla en el mirall,
El Mas Collell ens retalla,
amb total impunitat.
Però mira com retallen
el sou des funcionaris,
però mira com trepitgen,
els drets del personal.
Tallen i tallen i tornen a tallar,
els drets dels funcionaris
i els drets laborals.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid