Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Arenys de Munt se suma a Vic a l'associació de Municipis per la Independència

Avui, Arenys de Munt s'ha sumat a l'associació de Municipis per la independència que ahir va promoure l'Ajuntament de Vic amb l'aprovació al plenari la creació d'una ' associació d'ens locals amb l'objectiu de defensar l'assoliment dels drets nacionals de la nació catalana  i promoure l'exercici del dret de decidir'

Dos anys després de la primera consulta sobre la Independència,  l'Ajuntament d'Arenys de Munt, aprova la proposta  de Vic amb el suport de la CUP, ERC i CiU, mentre els regidors del PSC i el PP hi han votat en contra.  La nova associació 'Municipis per la Independència', té com a objectius,  'defensar l'assoliment d'un estat propi, els drets nacionals  i conscienciar a la ciutadania de la necessitat d'exercir el dret a l'autodeterminació'
 
 

13/09/2011 18:20 Política
A Vic, la iniciativa fou aprovada per catorze vots a favor (CiU, ERC, ICV, SI i la CUP), l'abstenció del PSC i els vots en contra de PxC. Segons que va explicar el batlle de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, l'ajuntament impulsa aquest projecte perquè un cop constituïda la societat 'el consistori treballarà perquè el poble català pugui ser independent algun dia'. I va afegir: 'mai cap institució ha treballat directament per la independència' i es treballarà 'dins de la legalitat perquè el poble català pugui decidir lliurement el seu futur'.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid