Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
SINDICALISME
Concentració a Via Laietana contra les retallades

USTEC-STEs i IAC convoquen una concentració aquest dimecres davant del Departament de Governació de Barcelona

29/11/2011 Laboral
Els delegats i delegades del Sindicat de Treballadors de l’Ensenyament Públic (USTEC-STEs) i de la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), juntament amb d’altres sindicats han convocat una concentració aquest dimecres 30 de novembre a les 9 del matí davant el Departament de Governació (Via Laietana, 26) de Barcelona per tal de mostrar el seu rebuig a les noves retallades i reclamar un servei públic i de qualitat.

Dies després que el president de la Generalitat, Artur Mas, anunciés les noves retallades per reduir la despesa pública, USTEC-STEs juntament amb la resta d’organitzacions que formen l'IAC, ha volgut mostrar el seu rebuig i indignació respecte la decisió del Govern, qualificant d’”inacceptable” el fet que després d’un any i mig de les retallades salarials i acomiadaments, es tornin a plantejar mesures de reducció de les retribucions i de llocs de treball als empleats i empleades públiques. També han acusat al Govern de fer pagar la crisi als treballadors i treballadores i als sectors més febles de la societat, mentre continuen malgastant diners i defensant els interessos dels autèntics responsables de la crisi.

Segons els sindicats, “Mas ha anunciat també increments de taxes, dels preus del transport públic i del cànon de l’aigua i el copagament a la sanitat pública, mentre que per altra banda, han suprimit impostos com el de successions i s’ha reduït el de societats i el de les rendes del capital, sense oblidar que s’està tolerant un frau fiscal, que és el més alt de tota la Unió Europea.”

La IAC també ha volgut fer palès el fet que aquesta decisió es fes pública dos dies després de les eleccions, sense haver informat prèviament als ciutadans, considerant aquesta actitud “antidemocràtica”, “enganyosa” i una manca de respecte al conjunt de la ciutadania. Han afirmat que la seva posició serà d’oposició davant aquesta nova agressió i que utilitzaran tots els mitjans possibles per tal de defensar els drets dels treballadors i reclamar un servei públic digne i de qualitat.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid