Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ataquen l'habitatge d'una parella de lesbianes a Tarragona

Una parella de lesbianes residents a la ciutat de Tarragona van patir un atac homòfob a casa seva.
 
Els fets van tenir lloc el 19 de juliol passat quan uns individus van realitzar una pintada que apel·lava a la relació homosexual que mantenen aquestes dues dones que per qüestions de seguretat i anonimat han denunciat l'atac a través de la CUP.

03/08/2011 10:28 Gènere
És per això que la formació ha anunciat que presentarà una moció per declarar Tarragona cituat per la diversitat sexual amb un llistat d'acords entre els quals s'hi troba el fet de solidaritzar-se amb les veïnes afectades i no tolerar l'homofòbia a Tarragona.
 
La CUP remarca la importància de denunciar públicament aquest tipus de discriminacions, que succeeixen en la vida quotidiana a l'hora d'entrar en un local d'oci o de llogar un habitatge, remarca. A més, en el cas de les lesbianes, destaca el caire masclista de l'agressió.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid