Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mor el lluitador de la Costera Vicent Garrido als 65 anys

Vicent Garrido i Barberà, lluitador de Canals de 65 anys, i “un dels imprescindibles” segons l’ha definit l’assemblea de La Costera d’Endavant. Garrido va morir el passat dissabte víctima d’un càncer segons ha informat el mateix col·lectiu.
 
En el seu condol Endavant ha recordat que garrido ha sigut “una persona que ha estat en tots els fronts de lluita: en la solidaritat amb els més desafavorits, en la lluita antifranquista, en la lluita sindical, en la lluita per l’objecció fiscal, per la insubmissió, per la defensa dels nostres drets nacionals i socials… En definitiva, un lluitador de cap a peus que ha dedicat una part molt important de la seua vida a aquestes lluites sense demanar res a canvi i sempre amb un somriure a la boca”.

27/07/2011 16:34 Política

L'assemblea de La Costera d'Endavant ha manifestat el seu més sincer condol a tota la família, amics i companys de Vicent Garrido, "qui ens va deixar el passat dissabte a l'edat de 65 anys i víctima d'un càncer"

"Per nosaltres aquesta és una pèrdua irreparable. Se'ns ha anat un dels imprescindibles. Uns dels grans. Una persona que ha estat en tots els fronts de lluita: en la solidaritat amb els més desafavorits, en la lluita antifranquista, en la lluita sindical, en la lluita per l'objecció fiscal, per la insubmissió, per la defensa dels nostres drets nacionals i socials... En definitiva, un lluitador de cap a peus que ha dedicat una part molt important de la seua vida a aquestes lluites sense demanar res a canvi i sempre amb un somriure a la boca" assenyala la formació independentista

I és que segons Endavant, "nosaltres que hem compartit amb ells moltes d'aquestes lluites sols volem dir-li, allà on estiga, que continuarem amb la lluita sense complexos i sense cap renúncia. Que continuarem denunciant les injustícies socials, ajudant als qui més ho necessiten i combatent en tots els fronts a aquest sistema capitalista. Com deia, Vicent,: "o acabem amb el capitalisme, o el capitalisme acaba amb nosaltres".

Breus apunts biogràfics sobre Vicent Garrido i Barberà:

Com a membre d'aquestes associacions ha estat coneixent, convivint i compartint treball, i esperances amb camperols, indígenes, ciutadans i ciutadanes de: Nicaragua, ElSalvador, Cuba, Guatemala, Chiapas, Marroc, Iraq ...

Amant a la fotografia, la utilitzà com a eina per incitar a la reflexió, per provocar el debat, per donar a conèixer com viuen, treballen i lluiten gent i pobles oprimits iempobrits de la terra. Gent i pobles, homes i dones que es rebel·len contra la situació de misèria, fam, explotació i mort a la qual que els sotmet el capitalisme salvatge i els seus instruments de poder.

Entre les seves exposicions, podem destacar: "L'Altra Amèrica", "Cuba, una mirada solidària", "La maquila a Guatemala, els fabriquen d'l'misèria", "Chiapas, una miradasolidària", "l'Iraq, imatges d'un genocidi ".

En els últims temps ha sigut uns dels membres més actius des del principi de la "Plataforma contra la crisi i les retallades" creada a Xàtiva el passat mes d'abril i on ha treballat colze a colze amb l'Assemblea de la Costera d'Endavant OSAN.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid