Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
V Aplec per la Terra "Arrels 2010" a Orba i III Aplec del Camp a Vilallonga

L’Aplec per la Terra "Arrels 2010" que enguany compleix 5 anys  i l'Aplec del Camp es fa per tercer any consecutiu.

Ahir va començar a Orba (Marina Alta), l’Aplec per la Terra Arrels 2010". Tres dies de dijous a diumenge- per conèixer i gaudir de la nostra cultura, per debatre sobre el nostre present i reivindicar el nostre futur. I avui comença l'Aplec del Camp, que aquest any es fa a Vilallonga del Camp (Tarragonès). Durant tots els dos dies hi haurà tallers i una xerrada sobre la petroquímica, a banda d'activitats lúdiques, com una excursió pel terme.

20/08/2010 12:08 Cultura

Un estiu més des del cor de La Marina arriba l'Arrels, l’Aplec per la Terra que enguany cumpleix 5 anys. La cinquena edició d’Arrels se celebra a Orba.

Dins de l’aplec hi ha programades diverses excursions, xarrades, tallers, teatre, pilota valenciana, concerts de musica tradicional, cançó d’autor i rock. Per a que els participants puguen gaudir al màxim es disposarà d’una zona d’acampada amb ombra i piscina. Quant a actuacions destaca la presència de la Gossa Sorda, Cesc Freixas, Ki Sap o Semeneska.

El preu de l’abonament per als tres dies és de 15 € i podeu adquirir les entrades anticipades a:
- Ferreteria Bolufer (Major, 15. Pego)
- Bar Miracle (Sta Cecilia, 25. Pego)
- Pub El Castellet (Orba)
- Partisano (Estamenyeria vella, 2. València)
- Bar Green (Platja de les Deveses, Dènia)

I si vols tiquets pel sopar del dijous, per 5 euros aconseguix-los junt amb la teva entrada a:

- Ferreteria Bolufer (Major, 15. Pego)

- Pub El Castellet (Orba).

Per a més informació el web del festival.

Font: Pica'm

 

cartellaplec10int-1III Aplec del Camp a Vilallonga, "una alternativa real al model d'oci imperant, basat en el consumisme i l'homogeneïtzació cultural"

Per tercer any consecutiu L'Esquerra Independentista del Camp organitza l’Aplec del Camp (EIC) amb la col·laboració en aquesta edició dels Jóvens de Vilallonga.

Avui les 7 de la tarda i fins el dia 22 a la una del migdia, acampades, concerts, xerrades, tallers, excursions i festa envairan Vilallonga del Camp. Per donar el tret de sortida, divendres a dos quarts de set de la tarda s'obrirà la zona d'acampada a les piscines. L'alcalde de la localitat farà el pregó a les vuit del vespre a la Plaça de l'Església i mitja hora més tard començarà una excursió pel terme a càrrec del Grup Excursionista l'Esperdenya, que acabarà un altre cop a les piscines, amb un sopar popular. La música de Cesk Freixas començarà a sonar a dos quarts d'una de la matinada i a les tres hi haurà música de diferents DJs del Camp.

"Una alternativa al model d'oci imperant"

Com el defineixen els organitzadors, "l’Aplec del Camp és un espai de trobada i participació de les entitats que al llarg de l’any, dia a dia, treballen des de la constància per construir espais de participació, organitzar les festes majors populars, difondre i promoure les lluites en defensa del territori, per la reunificació i la independència dels Països Catalans, per l’alliberament de gènere, en defensa dels drets dels i les treballadores i les nouvingudes... I sobretot és una alternativa real al model d’oci imperant, basat en el consumisme i l’homogeneïtzació cultural, que es basa en la participació, el voluntariat, i la promoció de la cultura popular".

Així doncs, la presència, col·laboració i participació ciutadana és "essencial per construir entre tots i totes un Aplec per tothom, inclusiu, popular i que serveixi per anar teixint complicitats entre totes les persones que dia a dia treballem i lluitem per construir un Camp més just i lliure".

Font: DelCamp.cat

Veure el programa

 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid