Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Acte a Girona per demanar l'arxiu immediat de les causes per la crema de fotografies dels reis

El proper dissabte a les 18h. es farà un acte a la plaça de l'Oli de Girona per exigir l'arxiu immediat de les causes contra els activistes que van cremar les fotografies dels reis. Amb les intervencions de Benet Salellas, advocat; Jordi Ribot, fotògraf coaccionat per l'Audiència Nacional en aquest cas i de Nuri Brugada, portaveu dels encausats.

14/05/2008 12:02 Política
A pocs dies de la repetició del judici contra en Jaume Roure i l'Enric Stern, dinou persones més continuen imputades en aquest cas.
 
En les darreres setmanes, setze d'elles, que han estat processades a l'Audiència Nacional espanyola per la crema solidària del 22 de setembre, han patit embargaments en nòmines, comptes corrents i béns per valor de 5.000 èuros. Una mesura cautelar i del tot excepcional, sobre la qual cap institució pública encara no s'hi ha pronunciat.
 
Per altra banda, a un menor que fou denunciat per la Policia Municipal de Figueres també acusat  d'Injúries a la Corona, darrerament  li ha estat notificat que el seu expedient era enviat a la Fiscalia de Menors del tribunal especial de Madrid per tal de ser processat.  Les diligències de tots aquests casos continuen endavant, i per tant la campanya de solidaritat no s'atura.
 
Aprofitant l'ocasió del "Girona Temps de Flors", en què la ciutat s'omple de visitants, la campanya sortirà al carrer per tal de fer arribar a tothom les últimes dades sobre els casos.
 
 
 
 
 
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid