x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2004 Primera condemna judicial per les tortures de presos a l'Irac

2004 Primera condemna judicial per les tortures de presos a l'Irac

19/05/2004 Tal dia com avui

 Un tribunal militar especial nord-americà de Bagdad va condemnar en aquesta data a un any de presó el soldat Jeremy C.Sivits per haver participat en el tracte vexatori contra iraquians reclosos al centre penitenciari d'Abú Graib. Era la primera sentència dictada en els casos de tortures i maltractaments que havien patit els presoners iraquians en centres controlats per l'exèrcit nord-americà a l'Irac.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid