x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2002 Proclamació de la independència de Timor Oriental

2002 Proclamació de la independència de Timor Oriental

19/05/2002 Tal dia com avui

 Xanana Gusmão va ser investit en aquesta data president de Timor Oriental, nou Estat independent. A l'acte de proclamació de la independència van assistir la presidenta d'Indonèsia, Megawati Sukarnoputri, el president de Portugal —l'antiga metròpoli de Timor— i el secretari general de l'ONU, Kofi Annan.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid