Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Es funda a Barcelona el diari feixista Solidaridad Nacional

1939 Es funda a Barcelona el diari Solidaridad Nacional, que substitueix Solidaridad Obrera de la CNT

14/02/1939 Tal dia com avui
1939 Es funda a Barcelona el diari Solidaridad Nacional, que substitueix Solidaridad Obrera de la CNT 1939 Es funda a Barcelona el diari Solidaridad Nacional, que substitueix Solidaridad Obrera de la CNT

Solidaridad Nacional, com a diari del matí, es funda a Barcelona el 14 de febrer de 1939, com a òrgan del Movimento Nacional, amb la maquinària i els locals presos al diari de la CNT Solidaridad Obrera. Inicialment fou dirigit pel feixista Luys Santamarina; posteriorment ho fou per Francisco Gutiérrez Latorre. En ser dissolt el Movimiento el 1976, fou traspassat als Medios de Comunicación Social del Estado i l'any següent deixà de publicar-se.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid