Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Turisme massiu
Clam contra el turisme massiu a Barcelona i Girona

A la ciutat de Girona, centenars de persones s'han manifestat pel centre de la ciutat. Durant el recorregut, els manifestants han cridat diferents proclames, com ara “fora turistes dels nostres barris”; “més veïnes, menys turistes”, “el teu pis turístic ens fa fora de casa” o, el més celebrat, “miris on miris tot són guiris”.

06/07/2024 Drets i Llibertats

Milers de persones s'han manifestat aquesta tarda pels carrers de Barcelona per exigir un decreixement turístic planificat (gairebé tres mil, segons la guàrdia urbana i més de vint mil persones, segons els organitzadors). Sota el lema “PROU! – Posem límits al turisme“, la marxa ha començat a les Drassanes i s’ha acabat a la plaça del Mar a la Barceloneta. Aquesta mobilització i que també s'ha fet avui a ciutat de Girona se sumen a les que que s'han dut a terme en les darreres setmanes a altres indrets de la península i a la ciutat de  Palma. Està previst, que en el propers dies diverses també es facin manifestacions a diverses ciutats de del País Valencià i pel dia 21 de juliol, els carrers de Palma es tornin omplir amb els mateixo lemes.

Més de 140 entitats han conocat la manifestació d'aquesta tarda a Barcelona, entre elles l’Assemblea de Barris pel Decreixement Turístic, Resistim al Gòtic i No a la Copa Amèrica,  associacions veïnals, socials i ecologistes, moviments en defensa de l’habitatge i sindicats. “Menys turistes, més refugiats”, “menys hotels, més habitatge social”, “Barcelona no és un decorat" son algunes que s'han poguit sentir durant la marxa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid