Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Turisme Massiu
SOS Costa Brava se suma a la manifestació unitària per posar límits al turisme
05/07/2024 Territori
La federació SOS Costa Brava se suma a la manifestació unitària pel decreixement turístic d’aquest dissabte 6 de juliol. Sota la crida de ‘PROU! Posem límits al turisme’ l’acció reclama un canvi en la direcció del model turístic. Serà, de manera simultània, a les 18 h, a la plaça del Vi de Girona i a la Rambla de Barcelona, a l’alçada de les Drassanes.

Inspirada per moviments similars a les Canàries i a les Balears, aquesta mobilització unitària busca posar fre a la turistització que amenaça la sostenibilitat a Barcelona i Girona. Amb el suport de diverses organitzacions i col·lectius, la manifestació pretén ser un punt d’inflexió cap a un futur on l’activitat turística es gestioni de manera responsable i conscient. I és que és necessari i vital un canvi de model econòmic que passi per la reducció de l’activitat turística a la ciutat, i de la seva dependència d’aquest sector.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid