Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria
L'ASM recupera l'homenatge a l'artiller Guillem Riera
28/03/2024 Política
L'agrupació territorial de Llevant de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM), conjuntament amb l'Obra Cultural Balear i l'Ajuntament de Manacor, duran a terme novament l'homenatge a Guillem Riera, l'artiller mallorquí que morí en combat el 4 d'abril de 1715 mentre evitava el primer desembarcament de les tropes borbòniques a Mallorca.

L'acte tindrà lloc el dissabte 6 d'abril a les 11 a Portocristo, a la Torre del Serral dels Falcons, a Portocristo, i comptarà amb les intervencions de Biel Majoral, Delfí Mulet, Biel Oliver, Mateu Matas 'Xurí' i els germans Martorell.

L'ASM, en uns moments en què Espanya ens sotmet a una operació accelerada de substitució lingüística i poblacional, a la laminació de l'autogovern i a una espoliació fiscal sistemàtica, que posen en perill la nostra supervivència com a poble amb identitat pròpia i perjudiquen la nostra qualitat de vida, considera més important que mai honorar els defensors de la terra i commemorar els fets històrics que ens han duit on som.

Un cop finalitzat l'acte se celebrarà un dinar de germanor. Els interessats en assistir-hi s'hi poden inscriure a través del formulari que trobaran a la web de l'ASM. ( https://forms.gle/T7YHjhhJnafbRV3d8 ).

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid