Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ANTIMONÀRQUICS
Protestes a Lleida contra la visita de la Reina Letizia

Ahir al vespre unes 100 persones es van concentrar davant de la Paeria contra la visita de la reina Letizia a Lleida i avui al matí diversos veïns del bloc de pisos del número 5 del carrer de l’Alcalde Pujol s’han enfrontat verbalment en un intercanvi de crits a favor i en contra de la visita de la monarca

23/01/2024 Política

Ahir al vespre unes 100 persones es van concentrar davant de la Paeria contra la visita de la reina Letizia a Lleida. Durant la protesta es van cremar fotografies de la família reial espanyola. També es van repartir estelades per les bústies dels blocs propers  a la seu de la Fundació Sorigué on la reina espanyola ha visitat avui una exposició. 

Avui al matí diversos veïns del bloc de pisos del número 5 del carrer de l’Alcalde Pujol (on hi havia tres balcons amb estelades i un amb una bandera espanyola) s’han enfrontat verbalment en un intercanvi de crits a favor i en contra de la visita de la monarca a l'exposició. A l'acte inaugural del Tour del Talento 2024 en el Teatre La Llotja de Lleida també hi ha hagut un acte de protesta per part d'un membre del públic que ha desplegat una bandera republicana espanyola.

 

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  7. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  8. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid