Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat amb Palestina
El SEPC mantenen la convocatòria de vaga a Secundària

"La pressió diplomàtica no ens farà retrocedir" respon el SEPC al comunicat de l'ambaixa s'Israel a l'eststat espanyol, tot dient que  "els centres educatius no són un espai aliè a la societat, no són independents de l'entorn que els envolta. Els conflictes que hi ha arreu es traslladen també dins les aules, i des d'aquestes cal donar-hi resposta. De la mateixa forma que els carrers són espais de confrontació i lluita, des de cada centre cal denunciar les situacions d'injustícia i mobilitzar-se per fer-hi front.

12/11/2023 Política

Dijous passat el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) convocaven una vaga estudiantil de secundària pel dijous 16 de novembre, per tal de donar resposta a la situació de barbàrie patida per la població palestina: "ens alçàvem en un clam contra el genocidi, l'ocupació militar i l'estat d'Apartheid imposat per Israel. Des dels Països Catalans, convocàvem vaga per mostrar la solidaritat internacionalista cap al poble palestí i exigir el trencament de qualsevol vincle amb Israel, cosa que ha incomodat a les institucions d'aquest Estat terrorista, que s'han afanyat a negar el genocidi i la colonització en curs".

A l'endemà veure com l'ambaixada d'Israel a a l'Estat espanyol publicava un comunicat en què condemnava els "actes antiisraelians en centres educatius", en una referència clara a la vaga convocada pel pròxim dia 16 als centres de secundària. Se'ls recrimina que parlin de "genocidi" o "assassinat de civils", com si el fet d'utilitzar aquests termes canviés la realitat que està patint la població de Gaza i Cisjordània. La realitat és la dels més d'11.000 assassinats, la dels més de 27.000 ferits, la dels més de 250 atacs a centres sanitaris, la dels bombardejos a la població que fuig de la barbàrie. És impossible, doncs, negar que Israel està cometent un genocidi i la població civil palestina n'és la principal víctima. "Cap comunicat de cap institució canviarà la realitat patida per l'Apartheid, l'ocupació militar i el colonialisme", afirma el SEPC.

🇮🇱🔥 La pressió diplomàtica no ens farà retrocedir.

✊🏼 Aquest 16 de novembre, activem la solidaritat internacionalista. Dels Països Catalans a Palestina, secundària a la vaga! https://t.co/kDdhGlxN96 pic.twitter.com/4GXSXFGQJS

— SEPC (@SEPC_nacional) November 11, 2023
ter-tweet">

🇮🇱🔥 La pressió diplomàtica no ens farà retrocedir.

✊🏼 Aquest 16 de novembre, activem la solidaritat internacionalista. Dels Països Catalans a Palestina, secundària a la vaga! https://t.co/kDdhGlxN96 pic.twitter.com/4GXSXFGQJS

— SEPC (@SEPC_nacional) November 11, 2023
Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid