Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
El SEPC fa una crida a fer vaga a secundària en suport al poble palestí
10/11/2023 Internacional

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha fet una crida a la vaga a secundària pel proper 16 de novembre en solidaritat amb el poble palestí i condemnar ela atacs a Gaza, que ho qualifiquen d'autentinc "genocidi". Els instituts són també un espai de reivindicació i lluita, i i l'estudiantat diem prou al silenci que és còmplice del genocidi", apunta el comunicat. També diu, que cal alçar "laveu per denunciar el joc brut del capital i l'imperialisme, que, una vegada més, es posa per davant de la vida i la consiència nacional"

A la nota recrimena la complicitat de l'OTAN, de la UE i de tots els seus estats amb el genocidi. Remarcant, que "als Paísos Catalans les institucions no són una excepció i han guardat silenci davant la barbàrie". Demanen que s'aturin des de la Generalitat i els ajuntaments els tractes i els agermanaments amb l'estat d'Israel.

També demanen que els centres de secundària i les universitats dels Països Catalans mostrin públicament el seu rebuig al genocidi que esà patint el poble palestí i condemnin els crims de guerra comesos per l'Estat d'Israel. A més, en el cas de les universitats, reclamen que aquestes interrompin els seus convenis i hi interrompin tota clase de relacions.

Valora
Rànquings
  1. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  2. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  3. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  4. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  5. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  6. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  7. La CACG es nega a canviar l'itinerari de la protesta antimonàrquica del proper dimecres
  8. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  9. Fa 6 anys de la mort d'Eva Serra i Puig, lluitadora independentista i historiadora
  10. Mobilització a Barcelona i Girona contra la turistificació
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid