Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Memòria històrica
Homenatge en el 48è aniversari de l'afusellament de "Txiki" a Cerdanyola del Vallès
21/09/2023 Història
En el 48è aniversari de l'afusellament de Jon Paredes Manot "Txiqui" aquest diumenge 24 es farà el tradicional homenatge al lluitador independentista basc, assassinat el 27 de setembre de 1975 per un escamot de guàrdies civils voluntaris.

A les 10.30h se sortirà a peu des de davant l’ajuntament de Cerdanyola i a les 12h es farà l’acte commemoratiu a Can Catà, prop del cementiri de Collserola. Qui ho prefereixi, podrà anar amb cotxe fins al cementiri.

De tornada a Cerdanyola, a les 14.00, és previst inaugurar el casal popular La Flama (carrer Escoles, 12), la sala d’actes del qual rebrà el nom de Jon Paredes «Txiqui», amb l’assistència del seu germà.

Des fa anys s'hi celebra un acte d'homenatge i record a "Txiki", un dels darrers assassinats pel franquisme, en què hi assiteixen familiars, amics i persones que hi mantenen la memòria d'aquest lluitador basc, amb intervencions i ofrena floral.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid