Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
Mireia Vehí i Robert Sabater encapçalaran la llista de la CUP a Comarques Gironines

La Candidatura d’Unitat Popular engega màquines per a les eleccions 

05/07/2023 Política

La cap de llista serà Mireia Vehí, diputada al Congrés durant aquests últims quatre anys, i l’acompanyarà Robert Sabater, ex-alcalde de Viladamat. Els segueixen l’advocada i actual diputada per la CUP al Parlament de Catalunya Montserrat Vinyets, Non Casadevall, ex-regidor de Banyoles, Laia Pèlach, ex-regidora per la CUP Girona i diputada a la Diputació de Girona entre 2019-2021, i Ignasi Sabater, ex-alcalde de Verges.

L’objectiu de la formació és “plantar cara al Règim del 78, defensar la independència del país i la seva llengua, blindar els drets conquerits i protegir el territori”, perquè segons paraules dels membres de la llista “tota política que no fem nosaltres, serà feta contra nosaltres”, tot parafrasejant a Joan Fuster.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid