Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
FUNDACIÓN PRINCESA DE GIRONA
La Fundación Princesa de Girona intenta enganyar a l'Unigirona

Fins avui a mitja tarda el logotip del club de bàsquet femení Unigirona constava com un dels patrocinadors de la Setmana del Talent (jornada organitzada de forma encoberta per la Fundación Princesa de Girona)

05/06/2023 Política

Fins avui a mitja tarda el logotip del club de bàsquet femení Unigirona constava com un dels patrocinadors de la Setmana del Talent. El que no tenia coneixement el club gironí  és que darrere d'aquestes  jornades hi ha la Fundación Princesa de Girona i sembla que quan n'ha estat informat ha demanat ser retirat com a 'patrocinador' ja que ara el logotip de l'Unigirona ja no consta a la pàgina web de la Setmana del Talent.

La Fundación Princesa de Girona que l'any passat ja es va veure obligada a realitzar els seus actes de 'forma clandestina' a Girona segueix amb la mateixa política d'amagar-se perquè curiosament tots els actes de la Setmana del Talent tenen "l'aforament complert" i sembla que alguns patrocinadors no coneixen la relació de l'esdeveniment amb la Fundación Princesa de Girona.

D'altra banda la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines ha convocat una concentració el proper dimecres a les 19:30h a la Plaça del Vi de Girona en contra dels premis de la Fundación Princesa de Girona (emmascarats dins de la Setmana del Talent).

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid